Scouting de Stormvogels | Activiteiten
Activiteiten:

Alle activiteiten waaruit het spel der verkenning bestaat zijn gebaseerd op de vijf interessevelden: buitenleven, dienstvaardigheid, expressie, ontdekken en sport en spel.

Bij het maken van het programma wordt rekening gehouden met de jaarlijks terugkerende thema’s, zoals: Pasen, Sinterklaas en Kerstmis.

Draaidagen

De draaidagen van alle speltakken vinden plaats eens in de 14 dagen, op zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur, in ons clubgebouw aan de Oude baan 99h in Dongen.

Kamp

Één keer per jaar gaan we gezamenlijk op kamp, namelijk met Hemelvaart. We gaan naar een kampterrein elders in de omgeving of we verblijven op ons eigen terrein. We slapen tijdens het kamp in onze tenten en beleven dan allerlei spannende gebeurtenissen verbonden aan een thema met verhaal. Het is ieder jaar een geweldige gebeurtenis waar nog lang over nagepraat wordt.

Andere activiteiten

We doen mee aan regionale activiteiten voor onze doelgroep en soms worden er door een speltak zelf weekendjes georganiseerd, waarbij de leden een nachtje blijven slapen.