Scouting de Stormvogels | Leiding

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die we zoeken?

Ben jij iemand die het leuk vind om onder de mensen te zijn, activiteiten te ondernemen, te begeleiden waar nodig, maar vooral heel veel plezier te beleven? Bekijk dan het filmpje hiernaast en lees even verder…

Wij zijn Scouting de Stormvogels. Een scouting groep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gelegen in Dongen. Een keer in de twee weken komen wij samen om met onze leden een gezellige draaidag te beleven.
We hebben drie groepen, ook wel speltakken genoemd. Iedere speltak heeft zijn eigen doelgroep gebaseerd op de mogelijkheden en behoeften van onze leden. Hier lees je meer daarover. Ons uitgangspunt is dat ieder lid op zijn of haar manier een positieve bijdrage kan leveren aan de groep en de activiteiten.

Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan vooral niet en neem een kijkje op de rest van deze website of onze Facebook pagina en stuur dan gerust een berichtje om eens te komen kijken of het je bevalt!

Ken je misschien mensen in je omgeving die hier geroepen voor zijn? Laat het ze weten!