Scouting de Stormvogels | Doelgroep
Doelgroep:

Onze doelgroep bestaat uit mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Iedere speltak heeft zijn eigen aanbod gebaseerd op de mogelijkheden en interesses van de leden.

De verdeling in de speltakken staat hier beschreven. Ons uitgangspunt is dat ieder lid op zijn of haar manier een positieve bijdrage kan leveren aan de groep en de activiteiten.

Ons doel is het aanbieden van een aangepaste vrijetijdsbesteding gebaseerd op het scoutingspel voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Dongen en omgeving.

We vinden samenspel erg belangrijk en kijken graag naar de mogelijkheden van het lid.

Het motto van onze scouting is :

“Samen met de ander je eigen mogelijkheden ten volle benutten, samen genieten en samen beleven.”.