Scouting de Stormvogels | Informatie
Gebouw en omgeving:

Ons scoutinggebouw staat in een bosrijke omgeving van Dongen. Het bestaat uit twee verdiepingen.

Op de begaande grond zijn 4 lokalen gevestigd, twee invalidetoiletten met wastafel, twee douchegelegenheden, een toiletruimte met 5 toiletten en een ruime keuken.

Op de eerste verdieping is een grote vergaderruimte met keuken beschikbaar voor verhuur.

De buitenplaats is geschikte voor kleine spellen en heeft een theater-/kampvuur-kuil.

Naast het scouting gebouw ligt het park ‘de Kanovijver’. Tegenover het gebouw ligt ‘het Trimbos’. Het centrum ligt op 15 minuten loopafstand.

Naast het gebouw ligt het zwembad ‘De Vennen’.