Scouting de Stormvogels | Verhuur
Verhuur:

Het verhuren of ter beschikking stellen van het gebouw vindt alleen plaats aan groepen en/of personen, die op een of andere manier nauw verbonden zijn aan onze groep, alsmede aan andere scoutinggroepen of groepen die met jeugd werken.

Daarnaast verhuren wij het gebouw niet wanneer onze eigen groep een draaidag heeft.

Materiaal mag eveneens slechts uitgeleend of verhuurd worden aan personen en/of groepen die zeer nauw met onze groep verbonden zijn.

Over goedkeuring dient het bestuur te beslissen. Verder vindt dezelfde procedure plaats als bij verhuur en/of beschikbaar stellen van het gebouw.

Interesse?

Hieronder vind je de beschikbaarheid van het gebouw: